Logo
Vedenalaistekniikkaa ammatti- ja harrastuskäyttöön

Tietoa yrityksestä


MeriNorpat avoin yhtiö on perheyritys, joka toimii ja on toiminut jo yli 30 vuoden ajan niin veden alla kuin päälläkin. Tänä päivänä palvelemme myös kaluston hankkijana muillekin yrittäjille, joita ”vedenalainen maailma kiinnostaa”. Tuomme maahan ammattitason vedenalaiseen etsintään ja kuvaukseen tarkoitettuja laitteita ja toimimme jälleenmyyjinä usealle muulle niin työ, harrastus, kuin veneilykäyttöön sopivalle kaikuluotain ja navigointi ym. laitteelle / järjestelmälle. Tällaisia jälleenmyynti tuotemerkkejä ovat mm. HUMMINBIRD, GARMIN, RAYMARINE, SIMRAD, FURUNO, MINNKOTA, URSUK (URSUIT), PELI- STORM CASE, RAPALA jne.

Olemme suorittaneet mm. viistokaikuluotauksia n. 20 vuoden ajan. Olemme vesillä koko avovesi kauden ja testaamme sekä käytämme jatkuvasti useampia laitteita. Emme siis pelkästään myy, vaan myös käytämme edustamiamme tuotteita. Siksi voimme auttaa asiakkaita useimpien laitteiden käytössä. Meillä ei ole liikehuoneistoa, eikä edes nettikauppaa. Meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla milloin vain. Toimimme näin koska haluamme tietää minkälaiseen käyttöön etsitte laitetta ja esim. minkälaiseen veneeseen ne tulevat. Näin voimme parhaiten auttaa valinnassa. Viistokaikuluotaukseen voimme antaa opastuksen, tai ryhmille koulutuksen.

Myymme kaikki tuotteet edullisesti tarvittaessa kotiin toimitettuna. Mikäli teillä on tarvetta saada tietoa vedenalaisesta maailmasta, niin ota yhteyttä. Voimme yhdessä miettiä minkälaisella laitteella saat haluamasi tiedon ja suurimman hyödyn, parhaalla hinta-/ laatusuhteella.

Palveluna tarjoamme mm. viistokaikuluotaukset, vedenalaiset videokuvaukset, kevyt sukellustyöt ja merikuljetuspalvelut Uudenkaupungin merialueella. Kotipaikkamme on Uusikaupunki.

 
Copyright © 2022 MeriNorpat | Webbinen.net